ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
Blog Article
در این ویدیو شما میتوانید نحوه سفارشیسازی قالب را از قسمت تنظیمات قالب وودمارت مشاهده کنید.
فقط کافی است نام محصول، توضیحات محصول، قیمت و سایر ویژگیهای محصول را وارد کنید. در این بخش از طراحی سایت فروشگاهی با نحوه وارد کردن محصولات ساده در سایت آشنا میشوید.
برای ساخت فوتر روشهای مختلفی وجود دارد. برخی از قالبها فوتر و هدرساز دارند و شما میتوانید به راحتی فوتر و هدر را ایجاد کنید.
طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به راحتی میتوانید افزونههای متنوعی را نصب کنید و از آنها استفاده کنید. ووکامرس یکی از افزونههای پرکاربرد وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی است که تمام امکانات مورد نیاز یک فروشگاه اینترنتی را یکجا دارد.
با مشاهده ویدیو این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی در سریعترین زمان و با کمترین هزینه هر تعداد محصول را که بخواهید در سایت فروشگاهی درون ریزی کنید.
به دلیل اینکه این فرد قبلا در سایت شما خرید کرده یا جستجوهایی را انجام داده است، تنها با تایپ کلمهی آبی، تمام لباس های آبی رنگ در صفحهی نتایج جستجو برای او نمایش داده خواهد شد. این در حالی است که به غیر از لباس، کالاهای آبی رنگ دیگری نیز برای فروش در سایت وجود دارند.
صفحه فروشگاه مهمترین بخش سایت است که همه محصولات در آن نمایش داده میشوند.
طراحی سایت فروشگاهی چیست؟ اینجا را کلیک کنید فروشگاهها در عصر امروزی به فضای اینترنت راه پیدا کرده و محصولات متنوعی برای فروش عرضه میکنند. در فروشگاههای اینترنتی انواع و اقسام اجناس از جمله مواد خوراکی، لباس، وسایل بازی و سرگرمی، کتاب، لوازم الکترونیکی، لوازم یدکی ماشین و هر آنچه که شما فکرش را بکنید در این سایتها بهفروش میرسد.
اگر وارد سایت دیجی کالا شده باشید حتما دیدهاید که هنگام سرچ محصول مورد نظرتان و با تایپ هر کاراکتر، در یک لیست بازشو مجموعهای از محصولات دیگر که حروف مشابه با آن محصول دارند، نمایش داده میشوند.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، نحوه ایجاد برگه ورود و ثبت نام با استفاده شورتکدها را خواهید دید.
به هزینههای پنهان مانند هزینههای تمدید دامنه و اضافه کردن امکانات خاص توجه کنید.
بله، سیستم پیگیری سفارشات یکی از امکانات اصلی سایتهای فروشگاهی است که به مشتریان این امکان را میدهد تا وضعیت سفارش خود را از لحظه خرید تا تحویل پیگیری کنند.
به طور مثال در قالبهای رایگان برای تغییر در بخشهای هدر و فوتر سایت، یا باید کدنویسی کنید یا از افزونههای رایگان و پولی استفاده کنید، ولی در قالبهای اورجینال مانند وودمارت این قابلیت وجود دارد که بتوانید تنظیمات و سفارشیسازی را روی قسمتهای مختلف سایت به صورت زنده انجام دهید.
برای کسب اطلاعات درباره هزینههای یک سایت فروشگاهی مانند هزینه هاست، هزینه قالب و غیره، قیمت طراحی سایت فروشگاهی را مشاهده کنید.